2 artikel(en)

Bekijk alles
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Bekijk alles
Van hoog naar laag sorteren

WILD Kidswear

WILD heet niet voor niets WILD: voor de prints van deze kinderkleding collectie wordt letterlijk naar de natuur gekeken want hoe ongelofelijk mooi is deze wereld van bloemen, planten & dieren? De vacht van een zebra, de veren van een pauw, de vleugels van een libelle, de manen van een paard, een zonsondergang, de kleuren van  een vlinder…
WILD planten-, bloemen- en dierenprints zijn natuurgetrouw, haarscherp en weerspiegelen de natuur in al haar schoonheid!

WILD Kinderkleding en het milieu

De natuur is dus de grootste inspiratiebron van WILD Kidswear en daarom is een zo verantwoord mogelijk productieproces, met respect voor mens en milieu, vanzelfsprekend voor dit merk. WILD maakt gebruik van een geavanceerde digitale print techniek  die vele malen minder belastend is voor het milieu dan de traditionele printtechnieken. Voor digital printing is aanzienlijk minder water & energie nodig en er ontstaat bovendien geen verfafval. De inkten zelf zijn hoogwaardig, en niet minder belangrijk de dierenprints blijven na het wassen vol van kleur.
WILD wordt dichtbij huis geproduceerd, alle toeleveranciers bevinden zich in Europa en worden regelmatig door hen bezocht. Daarom staat in hun label: Dutch design made in Europe. Zo houden ze met eigen ogen zicht op de kwaliteit van het productieproces en hun collectie. Er wordt gebruik gemaakt van 100% biologisch katoen sinds 2015 is het 100% oeko-tex gecertificeerd.

Op zoek naar WILD Kinderkleding?

Bij ’t Kevertje en op kevertje.com vind je altijd een uitgebreide collectie Wild kinderkleding. De collectie is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 152, een beetje afhankelijk van het model en de print. Voor meisjes ligt de nadruk op jurkjes, rokjes en t-shirts, voor de jongens zijn vooral de sweaters en de t-shirts een succes.

Terug naar boven