Retourneren en ruilen

Bent u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden? U kunt een artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gebruikt, gewassen of beschadigd is en het met de originele labels en in de oorspronkelijke verpakking binnen 10 dagen retour wordt gestuurd. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u een artikel omruilt voor iets anders dan sturen wij dat nieuwe artikel kosteloos op.

De eventueel betaalde verzendkosten (4,95) van de bestelling wordt bij ruil of retour niet vergoed, tenzij uw retour te maken heeft met een gegronde klacht.

Aanmelden van een retourzending
Wij vragen u uw retourzending eerst aan te melden door een email te sturen naar winkel@kevertje.com
U geeft dan aan welk artikel terug komt en waarom. Tegelijkertijd kunt u, zo nodig, informeren naar een andere maat of een ander artikel.

Versturen van een retourzending
U kunt het pakket of de envelop retour sturen naar: 

’t Kevertje
Springweg 15
3511 VH Utrecht

Let op: wanneer u een artikel retourneert in een envelop of platte verpakking, dus als brievenbuspost, dan scheelt dat aanzienlijk in de kosten, maar is dan niet traceerbaar, dit  in tegenstelling tot pakketpost., dat door middel van een track & trace code altijd te volgen is. PostNL rekent 6,75 voor pakketpost. 
Kevertje.com is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Terug naar boven