Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Napapijri kinderkleding

Napapijri is een Italiaans merk dat al jaren meegaat en nu aan een sterke revival bezig is. Vooral de jassen zijn op het moment zeer populair en veel gevraagd. Napapijri is Fins voor poolcirkel en in het logo zijn de noordpool en de zuidpool verwerkt. Ook de vlag van Noorwegen is als batch of print een herkenbaar item. Al deze kenmerken geven al aan dat Napapijri een echt outdoor-merk is, geschikt om te dragen in extreme omstandigheden. Kwaliteit staat voorop, de ontwerpen zijn functioneel, sportief en tijdloos.


Rainforest Anorak

De Rainforest Anorak is het meest iconische jack van Napapijri. Deze klassieke anorak is mede door de opvallende logo badges met de Noorse vlag op de voorzijde een zeer bekend jack. De anorak is er zowel in een zomer- als in een winteruitvoering. Het is een ideale jas voor outdooractiviteiten. De stof is zacht en daardoor dan ook zeer comfortabel. Deze werkt niet alleen als windbreaker maar is ook nog eens waterproof! Aan de voorzijde zit de herkenbare grote klepzak die is af te sluiten met een rits. De zijkant is voorzien van een rits waardoor de anorak gemakkelijk aan of uit gedaan kan worden. De binnenzijde van het wintermodel is volledig met fleece gevoerd wat zacht en warm aanvoelt. De oksels zijn verder nog voorzien van speciale ventilatiegaten.

Op zoek naar Napapijri jassen?

Bij ’t Kevertje en op kevertje.com vind je op dit moment een ruime collectie Rainforest anoraks, zowel voor kinderen als voor volwassenen (t/m mt L). De collectie is in de kindermaten verkrijgbaar vanaf maat 104 t/m maat 176. In de kleinere maten hebben we de jassen met doorlopende rits ingekocht omdat kleinere kinderen vaak moeite hebben met het aan- en uittrekken van een anorak. Vanaf maat 128 hebben we de anoraks op voorraad. En voor de grote tieners en zelfs de vaders, hebben we de anoraks in verschillenede kleuren t/m maat L. een beetje afhankelijk van het model en de print.

Terug naar boven