Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

In Gold We Trust kinderkleding

Eric Franzel is de fashion designer verantwoordelijk voor Franzel Amsterdam ofwel de In Gold We Trust collectie. Franzel mixt sportswear met streetstyle en biedt comfortabele hoodies, sweats en tees in met name zwart, wit en grijs. Voor de volwassenen is Franzel Amsterdam een echte hype, vele bekende Nederlanders als Mr Probz, Mr Polska, Je Broer, Sunnery James & Ryan Marciano en Little Kleine zijn er al in gezien. Wij verwachten dat de cool kids snel zullen volgen.

Franzel Amsterdam

Franzel is een kledingmerk voor de liefhebbers van kleding. Het is met de hand ontworpen, gemaakt uit liefde voor kleding. Zoals hij zelf zegt is creatief zijn alles wat Eric Franzel kan. Die creativiteit uit hij in de volwassen kleding op veel verschillende manieren. Zo maakte hij onder andere, geïnspireerd door Edward Snowden en Julian Assange, een collectie rondom privacy.
Franzel verlegt graag grenzen of laat ze verdwijnen. Zo ontwierp hij een schoen die de grens tussen jong en oud laat vervagen: de nette sneaker, een sportschoen gemaakt van mooi glad, glanzend leer maar met een duidelijk dikke witte sportschoen zool. Hij constateert verder dat de grens tussen mannelijk en vrouwelijk ook aan het vervagen is. Zijn In Gold We Trust lijn is dan ook door zowel jongens als meisjes te dragen.

Op zoek naar In Gold We Trust Kinderkleding?

Bij ’t Kevertje en op kevertje.com vind je op dit moment bijna de gehele collectie In Gold We Trust kinderkleding. De collectie is verkrijgbaar vanaf maat 104 t/m maat 176, een beetje afhankelijk van het model en de print. Omdat de collectie soms erg oversized gedragen wordt hebben we ook een paar modellen in de volwassen maten XS (komt overeen met maat 182) en S (komt overeen met maat 188).

 

Terug naar boven